Geschreven door 09:01 Uncategorized

De reis van een dierbare maken die hij of zij zelf niet meer kan maken ?

Iedereen heeft dromen. Het bezoeken van een ver land, het maken van een wandeling door de Franse Alpen, zeilen over de Middellandse Zee of een andere mooie reis maken. Helaas komt niet iedereen toe aan alle dingen die hoog op zijn of haar bucketlist staan.

Hoe graag je ook wil, soms laat iemands gezondheid het niet toe om een mooie reis te maken, of overlijdt iemand helaas te vroeg, waardoor deze reis er niet meer in zit.

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om na het verlies van een dierbare, de reis te maken die hij of zij altijd had willen maken, om zo een laatste eerbetoon aan diegene te brengen. Voor steeds meer mensen is dit een hele fijne manier om een prachtig eerbetoon te kunnen geven.

Maak het bespreekbaar

Praten over vakanties en reizen is iets leuks om te doen. Dagdromen over verre bestemmingen of zelfs concrete plannen maken voor de reis van je leven. Door het bespreekbaar te maken met elkaar, kom je veel van elkaar te weten.

Mocht iemand na een kort of lang sterfbed, of plotseling, overlijden, kan het heel fijn zijn om te weten wat de wensen van die persoon waren. Zo kun jij met wellicht een aantal familieleden of vrienden alsnog de reis maken die jouw dierbare zo graag had willen maken. Zo’n reis kan ook voor de nabestaanden een hele fijne manier zijn om nog een keer stil te staan bij het leven van de persoon die de reis helaas nu niet mee kan maken.

Uitvaartverzekering

Een manier om een dergelijke reis te bekostigen is gebruik te maken van een uitvaartverzekering. Een uitvaartverzekering kan er voor zorgen dat er een compleet verzorgde uitvaart verzorgd wordt, maar kan er ook voor zorgen dat er na het overlijden een bedrag vrijkomt, wat vrij mag worden besteed om de overledene te eren.

Online een uitvaartverzekering afsluiten, waarna een bedrag wordt uitgekeerd, zal dus een mooie bestemming krijgen voor iedereen. Een uitvaartverzekering vergelijken doe je gemakkelijk online, zodat je kunt kijken welke voorwaarden er aan welke verzekering gesteld zijn, om zo te bepalen welke het beste bij jouw wensen past.

Close